Här hittar du mig på Facebook, Instagram och Twitter.       

JA, JAG VILL BLI SFP:S NÄSTA RIKSDAGSLEDAMOT!

Jag upplever att min mångsidighet är just precis det som en riksdagsledamot från Egentliga Finland behöver ha. Jag har också det engagemang, intresse och kunskap som krävs för att sköta ett så vilktigt förtroendeuppdrag. I och med att jag är aktiv på väldigt många olika plan har jag breda kontaktytor och stor förståelse för hur samhället fungerar.

 

JAG VILL

Jag vill ha en mer människonära politik. Det allra viktigaste är att kunna se olika personers olika behov och bemöta dem på bästa möjliga sätt. Jag vill vara med och fatta beslut som gör vardagen bättre för oss alla. Beslut som gör din vardag enklare och stöder dig i din livssituation. Jag är övertygad om att det behövs mer bondförnuft och mindre kohandel.

 

 

 

MED DIN HJÄLP KAN DET GÅ ATT NÅ RIKSDAGEN!

Tillsammans kan vi nå hur långt som helst! Att bli vald till riksdagsledamot är ett resultat av samarbete, teamanda och lagarbete. Du får väldigt gärna komma med! Du kan bidra till kampanjen just på det sätt som känns bäst för dig. Ta gärna kontakt så får du berätta hur du vill vara med. Det gör du lättast genom att klicka här.